Kas ka teie olete langenud aeglase toiduvalmistamise lummuse alla? Tänu madala temperatuuri ja pika keetmisaja kombinatsioonile säilivad toidus kõik vitamiinid, maitsed ja soovitud mahlakus.
Banketti aeglase keetja abil saate valmistada hautatud roogi, paksu suppi või ragut minimaalse vaevaga. Valmistamise ajal kuumeneb pott ühtlaselt ja jaotab kuumuse toidu ümber väga hästi, nii et igasugune üleküpsetamine või kõrvetamine on praktiliselt välistatud. See koosneb kahest osast, savipotist ja välisest kütteelemendist, mille võimsus on 320 W. Pärast keetmist saab glasuuritud sisendi lihtsalt eemaldada ja kohe serveerida.
Tänu lihtsale juhtimiskuvarile ei pea te muretsema ka keerulise juhtimise pärast. Lihtsalt valige kolme töötemperatuuri seadistuse vahel ja alustage seejärel eelseadistatud 12-tunnist küpsetusaega, mille järel pott lülitub automaatselt kuuetunnisele soojenemisele. Alternatiivina saate programmeerida oma küpsetusaega 30 minuti ja 12 tunni vahel.