Itaalia brändi Guardini vormidega saate lisada tavalisele kookile luksusepungi. Selle tõestuseks on Hi-Top terasest valmistatud Springform. Tänu kõrgele soojusjuhtivusele tagab see ühtlase soojusjaotuse või suurepärase tulemuslikkuse ka mõõdukal temperatuuril.
Õige hoolduse korral tasub see teile tagasi pika elueaga, nii et oleme üksikasjalikult kirjeldanud, kuidas seda teha:
- Peske hallitust enne esimest kasutamist põhjalikult.
- Enne küpsetamist pintselda vormi sisemus kergelt õli, või või margariiniga.
- Laske koogil alati vähemalt osaliselt jahtuda, enne kui selle vormist välja võtate.
- Seda ei tohi kasutada mujal kui ahjus, kus temperatuur ei tohi ületada 230 °C. Kuid ka sinna ei tohi seda tühjalt panna, sest siis halveneb koogi kvaliteet.
- Pärast igat kasutamist pesta vormi käsitsi põhjalikult seebiga ja seejärel kuivatada hoolikalt.